SLAGERIJ VAN 'T OEVER ZAANDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Slagerij van 't Oever Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

22 dec 2023 om 17:36 De bezorging was top. Alleen Bij 1 van de broodjes die wij hadden besteld zat een pluk haar kan gebeuren maar niet zo hygiënisch moest mijn halve broodje weggooien.
22 sep 2023 om 11:47 Unfriendly lady, seemed irritated by our Thuisbezorgd order, prioritized later arrivals, won't order from them again. Sandwiches were ok, can be improved significantly (size and quality)!
20 sep 2023 om 15:06 Broodjes met weinig beleg, zat bijna niks op. Ook kleine broodjes. Prijs kwaliteit verhouding is slecht.
7 aug 2023 om 8:39 Ik vond dat de broodjes wat klein waren en het waren geen vers afgebakken broodjes. het was een beste kaaktraining. Weinig beleg ook. Wij zullen hier als kantoor niet meer bestellen. Jammer.
30 jul 2023 om 7:48 Weinig beleg op eenvoudige broodjes. Niets extra's erbij van groen. Wij bestellen er niet meer. Prijs / kwaliteit/ hoeveelheid liggen ver uit elkaar!
8 jun 2023 om 16:03 Voor de prijs had ik grotere porties verwacht en toen het aankwam was het deels afgekoeld, maar alsnog erg lekker. Bezorging was mooi op tijd.
7 mei 2023 om 23:15 was heerlijk
5 mei 2023 om 14:32 40 minuten te laat
21 mrt 2023 om 23:08 VOND DE MACARONI MET GEHAKT NIET SMAKELIJK
26 feb 2023 om 16:24 Top! Hele lekkere broodjes :-)
8 feb 2023 om 15:26 Bezorging was nu top. Eten in elk geval. Groet Ben
1 feb 2023 om 17:05 Bestelling is een half uur te laat bezorgd terwijl het eten op tijd klaar lag. De verantwoordelijkheid voor de te late bezorging werd daarna door Thuisbezorgd.nl weggerelativeerd met het argument dat zij tot een uur later mogen bezorgen. Eten was kou