SLAGERIJ VAN 'T OEVER ZAANDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Slagerij van 't Oever Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 16:40 Broodje pittige eiersalade besteld. Super klein broodje en geen ei te vinden en wat er wel op zat was belachelijk weinig. Een verse zomersap besteld en kreeg een sinaasappelsap. Ik zal hier nooit meer bestellen!
11 apr 2024 om 16:51 Broodje beenham was prima maar de broodjes gezond waren heel zuinig belegd 1 plakje komkommer en2 kleine plakjes tomaat en plak ham met vet wat ik niet lekker vind had liever kip gehad maar daar kon je niet voor kiezen het bezorgen was prima en snel
6 apr 2024 om 7:18 Kwaliteit perfect! Vooral de specialiteiten, kleinere broodjes matig belegd daarbij is de prijsverhoging een beetje zoek, maar het was weer om je vingers bij af te likken!
19 mrt 2024 om 14:54 Beleg was als boter op het broodje gesmeerd.
1 mrt 2024 om 22:27 Lekkere broodjes
22 dec 2023 om 17:36 De bezorging was top. Alleen Bij 1 van de broodjes die wij hadden besteld zat een pluk haar kan gebeuren maar niet zo hygiënisch moest mijn halve broodje weggooien.
22 sep 2023 om 11:47 Unfriendly lady, seemed irritated by our Thuisbezorgd order, prioritized later arrivals, won't order from them again. Sandwiches were ok, can be improved significantly (size and quality)!
20 sep 2023 om 15:06 Broodjes met weinig beleg, zat bijna niks op. Ook kleine broodjes. Prijs kwaliteit verhouding is slecht.
7 aug 2023 om 8:39 Ik vond dat de broodjes wat klein waren en het waren geen vers afgebakken broodjes. het was een beste kaaktraining. Weinig beleg ook. Wij zullen hier als kantoor niet meer bestellen. Jammer.
30 jul 2023 om 7:48 Weinig beleg op eenvoudige broodjes. Niets extra's erbij van groen. Wij bestellen er niet meer. Prijs / kwaliteit/ hoeveelheid liggen ver uit elkaar!
8 jun 2023 om 16:03 Voor de prijs had ik grotere porties verwacht en toen het aankwam was het deels afgekoeld, maar alsnog erg lekker. Bezorging was mooi op tijd.
7 mei 2023 om 23:15 was heerlijk